Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Emigrerennaarspanje-info.nl
Emigrerennaarspanje-info.nl
Verhuizen naar Spanje en Madrid

Huizen te huur

Aanbod huizen te huur in Spanje voor de lange termijn. Vind hier een huurhuis in Spanje via makelaar of verhuurbedrijf.

Hoe vindt u een huurhuis in Spanje?

Tegenwoordig is het het makkelijkst om via internet te zoeken naar een huurhuis in Spanje. Bent u nog niet geëmigreerd en verblijft u nog in Nederland, dan is dat wellicht de enige optie. U kunt terecht op websites van plaatselijke makelaars en verhuurbedrijven en daarnaast zijn er nog diverse websites waar particulieren op kunnen adverteren. Doorgaans zijn deze Spaanstalig.

Een huis huren van een particulier in Spanje

Uiteraard kunt u ook een huis huren van een particulier in Spanje. De locale bevolking adverteert vooral in het plaatselijke suffertje, een briefje aan de muur bij de kapper, of met een bord aan de gevel. Let wel, als u rechtstreeks van de eigenaar huurt is er niemand die erop toeziet of alles naar behoren verloopt en of het huurcontract aan de voorwaarden voldoet. Vindt de eigenaar (wellicht onterecht) dat u schade aangericht heeft en wil derhalve (een deel) van de borgsom niet teruggeven, dan is daar niet veel aan te doen. Zelf hebben wij daar zeer slechte ervaringen mee en ook vanuit onze omgeving hebben wij veel van dergelijke verhalen gehoord.

Makelaars en verhuur kantoren

Wij geven u hieronder een aantal links naar websites van makelaars en kantoren die zich helemaal gespecialiseerd hebben in de verhuur van huizen in Spanje. Lees wel onze overige pagina’s omtrent het huren van een huis in Spanje en het huurcontract, zodat u weet waar u op moet letten.