Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Emigrerennaarspanje-info.nl
Emigrerennaarspanje-info.nl
Verhuizen naar Spanje en Madrid

Waar wilt u wonen?

Verhuizen naar Spanje, waar gaat u wonen? U kunt op het vasteland van Spanje gaan wonen, aan een van de Spaanse Costa’s of in de binnenlanden van Spanje.

U kunt ook kiezen voor een van de Spaanse eilandengroepen. Zoals de Balearen (o.a. Mallorca, Menorca, Ibiza) of op een van de Canarische Eilanden zoals Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote etc.?

Waar liggen de Canarische eilanden?

Vreemd genoeg weten veel mensen niet dat deze archipel in de Atlantische Oceaan ligt, ten westen van Marokko en de Westelijke Sahara. Bedenk dat het klimaat op deze eilanden het hele jaar door prima is. Het wordt niet voor niets het klimaat van de eeuwige lente genoemd, zomers niet te warm en in de winter niet koud. Zeker als u iets in de toeristische sector wilt gaan doen moet het een prettig idee zijn dat er op deze eilanden het gehele jaar door toeristen zijn.

Bezoek uw toekomstige woonplaats

Het is raadzaam om uw toekomstige woonplaats of regio persoonlijk te bezoeken en te bekijken door de ogen van een bewoner. Ga eens niet elke dag naar het strand, is het dan nog steeds een aantrekkelijk idee om er te wonen? Veel emigranten hebben meerdere keren hun woongebied tijdens vakanties bezocht om uiteindelijk zich daar te vestigen.